sharoo rašė:
Sveiki pagaliau isigyjau isvajota htc hero, pirkau naudota, tai vat norejau paklausti kaip atstatyti gamyklinius parametrus? nes ce visko prirasyta kruvos ir man jis bisky stringa:)
kiek suprantu yrasytas 2.3 romas, noreciau paklausti kaip ji perasyti i senesny ar pasilikti sita? ka rekomenduotumiet?:)
aciu uz atsakyma ash visaj zalias:)
dar norejau pasiklausti kaip pakeisti ta qwerty klavetura y phone na kaip ant yprastu telefonu nes niekaip nesigauna:(
ash nesuprantu nera galimybes pasidaryti paprastos ne qwerty klaveturos ant sio romo? tai man reikia persirasyti kita?:(
dar klausimas kaip padaryti kad neikvotu ekranas tek baterijos? eikvoja 78 procentus, auto apsvietima ishjiungiau ir uzmazinau , vistiek tiekpat eikvoja:|
isikrove per 5 val, galit kas padeti???
Gamyklinius parametrus gali atstatyti Settings->Privacy->Factory data reset
Dėl ROMo, tai pati esu išbandžiusi kelis, dabar kurį laiką buvau apsistojusi ties Froyo 2.2, bet šiaip šįvakar jaučiu reikės jį pasikeisti

Iš esmės tai tie 2.3 ROMai yra kiek bugovi, bet laikui bėgant viskas stos į svas vėžes manau

Klaviatūrą pasikeisk, kai ją atsidarai, spausk ant ?123 ir laikyk, po to pasirink Android Keyboard Settings.Bateriją tikriausiai eikvoja programas, kurių, kaip pats sakei, pas tave yra daug. parsisiųsk Advanced Task Manager ir pamatysi, kas eikvoja tavo bateriją. Bet manau po Factory data reset'o baterija turėtų laikyti ilgiau.

Tikiuosi padėjau, sėkmės