[Nexus One] Ko jis vertas?
-
Temos autorius - Pranešimai: 445
- Suteikė padėkų: 0
- Gavo padėkų: 0
[Nexus One] Ko jis vertas?
Kaip atsiliepimai apie si aparata? Ar nera kokiu nesklandumu, ar daug ROM jam, ir isviso, ar apsimoka ji pirkti?
-->Sent from my HTC Hero (G2 Touch) using Tapatalk Forum App
Tu karoč kelintą jau aparatą keisi? Nusipirktum kokį normalų, dabar šūdeliauji... Reikėjo iškarto Nexus One pirkt ar ką geresnio. O šiaip, jis kaip Desire, tik turi du mikrofonus ir labai paprastai laužosi ir flešinasi. Ir mygtukai sensoriniai bei fizinis trackball.
-
A tau koks skirtumas? Man gal patinka keist aparatus greitai, beto kas sake kad pirksiu? Gal mano draugas nori ji pirkt ir paklausiau ar geras...Andrius rašė:Tu karoč kelintą jau aparatą keisi? Nusipirktum kokį normalų, dabar šūdeliauji... Reikėjo iškarto Nexus One pirkt ar ką geresnio. O šiaip, jis kaip Desire, tik turi du mikrofonus ir labai paprastai laužosi ir flešinasi. Ir mygtukai sensoriniai bei fizinis trackball.
-
Nes pasidometi gali ir pats tuo dalyku aprasymu apie si modeli yra tiek lt kalba tiek eng tiek ru... Romu kieki gali pasiziureti xda forume. NebedaKoncex rašė:A tau koks skirtumas? Man gal patinka keist aparatus greitai, beto kas sake kad pirksiu? Gal mano draugas nori ji pirkt ir paklausiau ar geras...Andrius rašė:Tu karoč kelintą jau aparatą keisi? Nusipirktum kokį normalų, dabar šūdeliauji... Reikėjo iškarto Nexus One pirkt ar ką geresnio. O šiaip, jis kaip Desire, tik turi du mikrofonus ir labai paprastai laužosi ir flešinasi. Ir mygtukai sensoriniai bei fizinis trackball.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
-
As tiesiog owneriu noriu atsiliepimus isgirst, tiesiog renkuosi aparata.Jiezikjielius rašė:Nes pasidometi gali ir pats tuo dalyku aprasymu apie si modeli yra tiek lt kalba tiek eng tiek ru... Romu kieki gali pasiziureti xda forume. NebedaKoncex rašė:A tau koks skirtumas? Man gal patinka keist aparatus greitai, beto kas sake kad pirksiu? Gal mano draugas nori ji pirkt ir paklausiau ar geras...Andrius rašė:Tu karoč kelintą jau aparatą keisi? Nusipirktum kokį normalų, dabar šūdeliauji... Reikėjo iškarto Nexus One pirkt ar ką geresnio. O šiaip, jis kaip Desire, tik turi du mikrofonus ir labai paprastai laužosi ir flešinasi. Ir mygtukai sensoriniai bei fizinis trackball.
-->Sent from my HTC Hero (G2 Touch) using Tapatalk Forum Appo kas liecia kitus dalykus zmogus atsake..

-
na visgi kiek pamenu jis skirtas developeriamsKoncex rašė:As tiesiog owneriu noriu atsiliepimus isgirst, tiesiog renkuosi aparata.Jiezikjielius rašė:Nes pasidometi gali ir pats tuo dalyku aprasymu apie si modeli yra tiek lt kalba tiek eng tiek ru... Romu kieki gali pasiziureti xda forume. NebedaKoncex rašė: A tau koks skirtumas? Man gal patinka keist aparatus greitai, beto kas sake kad pirksiu? Gal mano draugas nori ji pirkt ir paklausiau ar geras...
-->Sent from my HTC Hero (G2 Touch) using Tapatalk Forum Appo kas liecia kitus dalykus zmogus atsake..

aparatas tai geras, tik kaina nenormali vis dar jo, apie 1000lt iki šiol...
Jei kalbant apie panašų aparatą, tai imčiau desire z / tmobile g2. Vos ne toks pats tik galingesnis ir su qwerty klava
nebent gali gan nemažas svoris gąsdint, bet nemanau kad dar greit keisiu jį į kąnors, nebent nexus prime bus su qwerty

-
Apie htc vision (Desire z) irgi pagalvojau, bet jis gi ne galingesnis, tik 800mhzlizdeika rašė:Jei kalbant apie panašų aparatą, tai imčiau desire z / tmobile g2. Vos ne toks pats tik galingesnis ir su qwerty klavanebent gali gan nemažas svoris gąsdint, bet nemanau kad dar greit keisiu jį į kąnors, nebent nexus prime bus su qwerty
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių