Puslapis 22

Re: RE: [G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 09:41
Svecias117
bronxitas rašė:į kažkurį updeitinosi. į 5.0 rodos...
Iš 4.4.2 į 4.4.4

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Re: [G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 09:43
bronxitas
Ai, nu gal :) reiks kada iš g2 ar kažkurio zu pasidaryt švilpuką dar vieną :)

Sent from my ragelis

Re: [G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:01
Svecias117
Su g2 nepavyks, nepalaiko mhl :-)
Nebent per kokį mirror cast, bet tada klausimas kaip pajungti, jei ekranas nerodo

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:07
efix
bronxitas rašė:į kažkurį updeitinosi. į 5.0 rodos...
Ne

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:18
gembinas
Okey, su gramatika gal ir nedraugauju, bet ne tame tema vystoma, o ir verkt nezadu :D tiesiok galvojau, gal atsiras bendraminciu, ar seip susiduriusiu zmoniu su tokia problema, kurie pasidalins sprendimo budu, be jokio uzslepto paisipisinejimo** bet matau nusiteikia nedraugiskai :D

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:24
bronxitas
Taigi net pirštu parodžiau kur ieškot sprendimo. Arba lauk čia po kažkiek metų kas nupasakos ;)

Sent from my ragelis

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:28
gembinas
Aciu tau ! Kiek veliau siandien, meginsiu gilintis , parasysiu kaip sekes !

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:28
efix
HSDPA 850 / 1900 / 2100 - D850
LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 17(700), 29(700) - D850
lyginant su D855, tu neturi 3G 900 dažnio, o 4G - 800 ir 900 dažnių. Šie dažniai labiau paplitę ne miestuose

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 10:34
bronxitas
pas G3 net D855 yra briedas su dažniais, jei ROM skirtas kitam regionui, tai ir dažniai softwariškai veikia tik skirti tam regionui (nors ir hardwariškai palaiko). Esant kitam regione, kur kitokie dažniai reikia pasikeist ROM regioną) pas ruskius viskas aprašyta. O va su D850 reik burt, tskant smarkiai gilintis ir arba kas gausis ar ne. Tiesa ei net ir hardwariškai dažnis nepalaikomas tada... :ugeek:

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 11:11
efix
aš kaip suprantu, tų dažnių neprideda dėl patentų, norint išlaikyti konkurencingą kainą. AT&T turi tai, ko jai reikia, ir pačio bėdos, jei naudoji kitam kontinente