Puslapis 12

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 19 Bal 2016, 22:56
gembinas
Sveiki, neperseniausiai gavau lg g3 d850 ir tik po kiek laiko suprarau, kad jis ne europinis, kadangi europos modeliai d855, be to jis varomas at&t softu, kiek pasidomejas suidariau isvadas, kad jis is usa. Seip is esmes, lietuviskas sim korteles priema, net lietuviu kalba yra, tik viena problema, nepagauna 3g rysio, veikia tik edge mobilus duomenis... Apn ivesti teisingai, dazni taipogi palaiko. Kame problema ? Ir kaip pasiulitumet ja spresti ? Aciu !

Re: Lg g3 att&t problema

Parašytas: 19 Bal 2016, 23:03
Svecias117
3g tinklo dažnis tas pats (at&t ir eu)?

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

Lg g3 neveikia 3g risys.

Parašytas: 19 Bal 2016, 23:10
gembinas
Taip, dar yra svetaine "nereklmauosiu", kuri leidzia patikrinti, ar tavo operatoriaus teikiamas daznis, atitinka telefona, tad pagal viska turetu veikti tiek 3g tiek 4g, o pakolas tik edge veikia, net hsdpa nepagauna... kitas idomus dalykas, kad softas nesiupdeitina, ir, kad ner netowk mode option'o...

Re: Lg g3 neveikia 3g risys.

Parašytas: 20 Bal 2016, 03:59
bronxitas
Sveikinu užsirovus!
Maža to, kad lg g3 ir taip turi begalę problemų (jis jau gimė toks), tai dar pavyko ant usa modelio užsiraut :)))
Galėjai gi pirma paskaityt žmonių atsiliepimus bendrai apie g3 ir netikiu, kad iš vis būtų kilęs noras žiūrėt į tą pusę.
Nu ką, yra kaip yra...
Problema dalinai išsprendžiama, bet bus vargo vakarienė, tad siūlau apsiginkluoti kantrybe ir baisiai dideliu noru! Pradėti nuo čia.

Dėl network mode nebuvimo, tai viskas normalu. Ką ragelio gamintojas norėjo, tą iškastravo ;) yra būdų susitvarkyt, bet tau jie nepadės kol nesusitvarkysi su modemu.

P.S. Ant kiek gavosi vykęs g2, lygiai tiek pat nevykęs gavosi g3.
P.P.S. Ką reiškia "softas nesiupdeitina"? Google play neveikia?

Sent from my ragelis

[g3 d850] neveikia 3g/4g risys.

Parašytas: 20 Bal 2016, 08:23
gembinas
Sveikas, ta prasme, androidas pats uzsilikes 4.4.2, nors kiek zinau, kad jau pasirode 6.0, darant software update, raso, kad software is up to date... Zodziu jo, papuoliau as cia su juo, bet gal kaip tik bus proga is arciau susipazint su androidu.kaip galvoji softo perasimas galetu pagelbet ? Sprendziant sita problema..

[g3 d850] neveikia 3g/4g risys.

Parašytas: 20 Bal 2016, 08:29
bronxitas
kaip tik rankose turiu užlinkusiu bootloaderiu LG L7 II, bandysiu prikelt.
O dėl atsakymų į naujus klausimus... ta nuoroda kur daviau neveikia? Žinok tikrai nėra noro gilintis gausiai į tavo problemą, daviau nuorodą ir net pranešimą, nuo kurio sprendžiama lygiai tavo problema. Tai būk mielas, toliau jau pats. Vertėu ir perpasakotoju tikrai nenoriu būt ;) Greit permečiau akimis, tai lyg ir build.prop regioną užtektų pakeist į CIS, bet ten buvo kalba apie D855, kaip tai veiks su D850 fig žino. Žodž "knygą" daviau, dabar imk ir skaityk ;)
Dėl updeitų, manau ten pat atsakymą rasi, o jis bus toks, kad rankikėmis reiks perflešint ragelį. Visi instrumentai ten irgi sudėti.
Tiesa, dar lyg ir užmačiau (ten pat), kokią tai instrukciją, kur galima pakeisti regioną, alia ta instrukcija tinka tik 4.4.2, o kadangi patingėjai parašyti tiksliai ir smulkiai esamą situaciją tai ir nebesigilinau į ją ;)
Žodž - sekmės beskaitant ir prikeliant!

O mes palauksim tavo atsiliepimu čia kaip viskas sekasi :| (na veiksmų eiga ir pasiekimai), dabok, gal net pats instrukciją šitam reikalui suregzi :arrow: ;)

Re: [g3 d850] neveikia 3g/4g risys.

Parašytas: 20 Bal 2016, 09:10
Svecias117
Na bent jau ant g2 per ota nesiupdeitino, reikėjo per PC perflashinti

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 09:17
bronxitas
į kažkurį updeitinosi. į 5.0 rodos...

[G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 09:36
gembinas
Dekui, meginsiu ziurinetis. rusu kazkiek ikertu, ir iskaitau, tad jei pavyks susitaisyt, pasidalinisiu kaip sekes, zinksnis po zinksnio, o jei netycia ka suzinosit, lieciant sita 3g breda, ir kas galetu ji padet spresti, tikiuos pasidalinsit :)))

Re: [G3 D850] Neveikia 3g/4g ryšys

Parašytas: 20 Bal 2016, 09:38
bronxitas
Aš tikrai nebeieškosiu, nebent paverksi, kad kažkur užstrigai.
P.S. Pagal tai kaip rašai lietuviškai, matosi, kad rusiškai sekasi daug geriau ;)
P.P.S. Jei ką, tai dar ir xda forume gali pasiknist, gal ten ką rasi.

Sent from my ragelis