jau kuris laikas buvau įsitikinęs, kad vienintelė navigacija, kuri rodo realius kamščius tai Google Žemėlapiai ir iš kur jie gauna info, o kiti negauna, perkūnas juos žino.
Šį trečiadienį, kai naktį pasnigo (aišku kaip kasmet, kelininkams visuomet netikėtai žiemą snigt pradeda)keliai nevalyti r. t.t., važiuoju su AutoMate ir pasirinkta Google Žemėlapių navigacija (yra galimybė pasirinkti naudojamą navi programą, tai man ši kombinacija labiausiai patinka). Ogi nuo Didžiosios Riešės gimnazijos (kaip kiekvieną rytą, ten kamštukas), kantriai išlaukus kol tėveliai/mamytės išleis savo vaikus į mokyklą, tiesiog sustojus vidury kelio ir kartais net pamiršus įjungti avarinį, pajudėjau Vilniaus link. Kažkaip pagreitėjau iki 25-30km/h ir taip govada juda, tuomet dirst į ragelio ekraną, ogi aš piešiu storą raudoną liniją

Ką norėjau pasakyt... jei kam dzin kamščiai, tuomet naudokitės kuo patinka, bet kas trankotės didmiesčiais, tuomet Google Žemėlapių pateikiama informacija tikrai turėtų būti aktuali. Google net apskaičiuodama maršrutą parodo daug maž kiek laiko bus užtrukta važiuojant per vieną ar kitą vietą ir dar atsižvelgia į eismą kelyje.
[spoiler]

P.S. Reikia eismo informaciją įjungti kairiąjame meniu.
Ačiū už dėmesį