Puslapis 11

Kaip aktyvuoti

Parašytas: 14 Gru 2015, 16:27
Zaibas
Labas, reikia pagalbos android apps programavime.
Susikūriau 5 spinner, kuriuos naudoju, išfiltruoti objektus iš ArrayList , pavadinkim "pirmu", pagal skirtingus kriterijus. Procesas būtų toks: pasirinkus pirmojo spinner reikšmę išsifiltruoja pirmą partiją duomenų iš "pirmo" ir jie perkialiami į naują sukurtą ArrayLista, tarkim pavadinu "antras", Antras spinneris jau filtruoja duomenis jau iš "antro" o ne "pirmo" arraylist, ir visas procesas vyksta taip iki paskutinio spinerio. Viskas kaip ir veikia, tik problema ta, kad tik paspaudus paskutinį spinner, rezultatas yra teisingas, nes jisai yra kaip ir užbaigiamasis. vien tik paspaudus 1, 2,3 ar 4 spinner programa neduoda teisingo rezultato, reikia spausti ir 5 spinner. Kaip suprantu reikia kažkokio updeito, kuris po kiekvieno spinner paspaudimo atnaujuntų galutinį "penkta" arraylista.

Kaip aktyvuoti

Parašytas: 16 Gru 2015, 11:25
Zaibas
Nera atsakymų. Čia aš kaltas, kad blogai paaiškinau ko noriu, ar nėra čia nusimanančių?

Kaip aktyvuoti

Parašytas: 16 Gru 2015, 11:34
bronxitas
Stiprių programuotojų čia nelabai yra (NForce retai apsilanko, gal užsiėmęs), o daugiau turbūt ir nėra, arba irgi užsiėmę...
Vat taip ir gaunasi.

Re: Kaip aktyvuoti

Parašytas: 16 Gru 2015, 11:37
Svecias117
Logiškai mąstant, tai po kiek vieno filtravimo turi gauti galutinį rezultatą, o sekantis filtras turėtų filtruoti prieš tai gautą rezultatą ir ji užrašyti ant viršaus

Išsiųsta iš mano D6503