Puslapis 58

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Lie 2010, 14:42
Doxlas
Karolis rašė:Papildžiau pirmą įrašą instrukcijomis kaip įsidiegti AnySoftKeyboard viewtopic.php?p=247#p247
Tik instaliuojant tokis nemalonus perspėjimas, kad programa logina visus inputus, tame tarpe ir pvz banko slaptažodžius...
Šiaip išbandžiau, veikia ir ant touchscreeninės, ir ant hardwarinės klavos. Tik kaip ant hardwarinės klavos persijunginėti layoutus, taip ir nesupratau.

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Lie 2010, 18:23
Karolis
Doxlas rašė:Tik instaliuojant tokis nemalonus perspėjimas, kad programa logina visus inputus, tame tarpe ir pvz banko slaptažodžius...
Šiaip išbandžiau, veikia ir ant touchscreeninės, ir ant hardwarinės klavos. Tik kaip ant hardwarinės klavos persijunginėti layoutus, taip ir nesupratau.
Toks perspėjimas būna visada, net jei diegi oficialią Google klaviatūrą. Čia Android sistemos „bajeris“.

O kaip ta klaviatūra susijus su hardware keyboard tai išvis nesuprantu. Tiksliau tai ji neturėtų būt susijus išvis.

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Lie 2010, 19:00
Doxlas
Karolis rašė:O kaip ta klaviatūra susijus su hardware keyboard tai išvis nesuprantu. Tiksliau tai ji neturėtų būt susijus išvis.
Va mistika, bet veikia. Iš pradžių ant touchscreeninės klavos įsijungi Lt raides, ir jos veikia (tik double ar triple clicku) ant hardwarinės klavos. O va kaip atjungt taip ir neradau.

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Lie 2010, 19:02
Karolis
Tai gal software klaviatūroje persijungus į English layout'ą, išsijungia ir LT raidės hardware klaviatūroje.

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 15 Rgp 2010, 14:36
Nomad
o gal yra T9 nuspėjimas su LT žodžiais?

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 15 Rgp 2010, 15:59
Karolis
Taip, AnySoftKeyboard ta funkcija yra.

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Rgp 2010, 10:51
Golimer
sveiki, suintaliavau tas ant anysoftkeyboard bet nerandu kur parinti reikia padekit :)

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Rgp 2010, 10:59
balkis
Golimer rašė:sveiki, suintaliavau tas ant anysoftkeyboard bet nerandu kur parinti reikia padekit :)
žinutės rašymo lange paspausk su pirštu ir laikyk, tuomet pasirink "input method"

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Rgp 2010, 11:59
Golimer
ismeta
Select all
select text
Cut all
Copy all

:(

Re: Lietuviška klaviatūra

Parašytas: 31 Rgp 2010, 12:03
balkis
Golimer rašė:hmm paspaudziu ir nieko ant tos vietos kur rashyti teskta... pas mane nelaustas telefonas gal del to?
Tai įtakos neturi. Žinutės rašymo laukelyje nuspausk ir neatleisdamas palaikyk :) turi išmesti tokią lentelę...