jo.... 5.1.1 batareiką, tai valgo kaip reikalas. vieną dieną tik pamėginau, bet šnekant nedaug ir paštą naudojant vos darbo dieną pratraukė... turiu dabar p8, tai tas ir geiminant pralaiko dieną be problemų. beje dar ant 5.1.1 neradau kaip interneto konfigint. veikia ir taip, bet įdomu kodėl konfiginimo nebėr

ar tik aš neradau. taip pat nervina, kad paspaudus powerį, nėra mode perjungimo į silent. parsisiunčiau apsą, tai tas ant silent padarius vibralkos neišjungia nors tu ką

o man reikia silent, tai kad ir būtų silent

galvoju ir aš grįžti prie kitekato gal geriau... beje, gal žinot katra kitekato verija ant c6603 geriausiai? beje prieš tai naudojau dirty unicorns 5.1.1 tai ir konfiginimų dafiga, ir batareika laikė žymiai geriau, buvo vienintelis bugas(bent jau kokį pastebėjau), kad kraunant telefoną, jei kas nors skambija jam automatiškai atmeta skambutį

o man rodo, kad skambyja, bet pakelt ragelio negaliu

čia būtų buvę dzin, bet stockinis pašto klientas gaidiškas, o normalaus pašto kliento neradau, bo man reikia exchange ir kliento sertifikato palaikymo. kuriuos mėginau, tai arba nepatogūs naudot, arba nepalaiko kliento sertifikato. vet samsunginis pašto klientas, tai super, ale gaila, kad jo nemažna ant sonkos užkurt... nuklydau kažkaip į lankas...

grįžtant prie temos, kokia kitekato versija ant c6603 geriausia? kepeningai dėkoju